Camping Sunêlia Le Fief
Camping Sunêlia Le Fief Élu Sunny d'argent Trots om Sunêlia te zijn!
Fifoo, de mascotte van camping Le Fief in Saint-Brevin
Saint-Brevin-les-Pins / Loire Atlantique / Zuid Bretagne

Een 5-sterren camping nabij de stranden van Saint-Brevin-les-Pins.

Welkom bij camping Sunêlia Le Fief*****, de ideale omgeving voor een geslaagde vakantie in onze mooie badplaats St Brevin les Pins, genesteld tussen de zee en het bos aan de Jade kust in Zuid Bretagne.

Gelegen op 800 meter van de stranden is camping Le Fief een 5-sterren kampeerdorp waar naast een prachtig waterpark winkels liggen, omgeven door een exotische begroeiing, en met een groot overdekt zwembad om heerlijk in alle seizoenen in het water te spetteren.

U kunt bij Sunêlia Le Fief terecht van april tot september, voor een kampeervakantie in St Brevin: Energiek, waterrijk, exotische en Zen!

Nieuws / Promoties

Online reserveren
Standplaatsen
Stacaravan

Uw vakantie in Zuid Bretagne Sud (Loire-Atlantique) bij camping Le Fief

Aan de rand van het zwembad kunt u genieten van een terras met ligstoelen om heerlijk te ontspannen en te zonnen, terwijl uw kinderen zich uitleven op de waterglijbaan, voor urenlange waterpret!

En om zelfs tijdens het off-season van het zwembad te genieten, bieden wij een overdekt fun waterpark van 1000 m², met een leuk spetterbadje en vele waterspeeltoestellen, een diep bad om baantjes te trekken en ook voor uw aquafunsessies, een meerbanige waterglijbaan en een leuke kleurrijke buisglijbaan.

Kaart van Bretagne in Frankrijk camping Le Fief in Saint-Brevin
Verhuur van stacaravans in Saint-Brevin in Zuid Bretagne

Stacaravans en standplaatsen op een camping vlakbij de zee

Ver van de dagelijkse verplichtingen, zodat u nog meer kunt genieten van uw vakantie in St. Brevin, biedt camping Le Fief u alle diensten ter plaatse, en ook halfpension formules en volpension.

Het recente park van de huuraccommodaties is ingericht volgens een exotisch thema zoals alle andere faciliteiten van de camping.

In juli en augustus, verzorgt een team van 10 animatoren overdag gevarieerde activiteiten, een mini club voor de kleintjes, activiteiten en toernooien voor de groteren. En ’s avonds kunt u in de grote zaal op het 60 m² grote podium genieten van hoge kwaliteitsshows.

Weer helemaal bijkomen, dat betekent ook goed voor uw lichaam zorgen. De SPA Le Fief helpt u in een Zen sfeer met medewerking van haar partner Cinq Mondes en Carita om de harmonie tussen lichaam en geest te hervinden.