Camping Sunêlia Le Fief
Camping Sunêlia Le Fief
Fifoo, de mascotte van camping Le Fief in Saint-Brevin
Saint-Brevin-les-Pins / Loire Atlantique / Zuid Bretagne

Een 5-sterren camping nabij de stranden van Saint-Brevin-les-Pins.

Welkom bij camping Sunêlia Le Fief*****, de ideale omgeving voor een geslaagde vakantie in onze mooie badplaats St Brevin les Pins, genesteld tussen de zee en het bos aan de Jade kust in Zuid Bretagne.

Gelegen op 800 meter van de stranden is camping Le Fief een 5-sterren kampeerdorp waar naast een prachtig waterpark winkels liggen, omgeven door een exotische begroeiing, en met een groot overdekt zwembad om heerlijk in alle seizoenen in het water te spetteren.

U kunt bij Sunêlia Le Fief terecht van april tot september, voor een kampeervakantie in St Brevin: Energiek, waterrijk, exotische en Zen!

Online reserveren
Standplaatsen
Stacaravan

Vos vacances en Bretagne Sud (Loire-Atlantique) au camping Le Fief

En bord de piscine, une plage et ses transats vous attendent pour des moments de farniente et de bronzage, pendant que vos enfants s'éclatent avec le toboggan aquatique, pour des heures de rires et de glissades.

Pour profiter de l'espace aquatique même en hors saison, un espace aqualudique couvert de 1000 m², avec pataugeoire ludique et ses nombreux jeux d’eau, un bassin de natation de profondeur constante pour vos séances d’aquafun, un pentaglisse et un toboggan tube fun et coloré.

Kaart van Bretagne in Frankrijk camping Le Fief in Saint-Brevin
Verhuur van stacaravans in Saint-Brevin in Zuid Bretagne

Stacaravans en standplaatsen op een camping vlakbij de zee

Ver van de dagelijkse verplichtingen, zodat u nog meer kunt genieten van uw vakantie in St. Brevin, biedt camping Le Fief u alle diensten ter plaatse, en ook halfpension formules et pensions complète.

Het recente park van de huuraccommodaties is ingericht volgens een exotisch thema zoals alle andere faciliteiten van de camping.

In juli en augustus, verzorgt een team van 10 animatoren overdag gevarieerde activiteiten, een mini club voor de kleintjes, activiteiten en toernooien voor de groteren. En ’s avonds kunt u in de grote zaal op het 60 m² grote podium genieten van hoge kwaliteitsshows.

Weer helemaal bijkomen, dat betekent ook goed voor uw lichaam zorgen. De SPA Le Fief helpt u in een Zen sfeer met medewerking van haar partner Cinq Mondes en Carita om de harmonie tussen lichaam en geest te hervinden.